22.2.2015

Nyt meni blogineitsyys!

Morjens!
Tässä sitä kirjoitellaan ekaa blogipostausta. Pari viime päivää on mennyt onkoilessa eessuntaas, lähteäkkö tähän pulkkaan vai ei. Kokeillaan nyt kuitenkin!
Tämän blogin idea ja tarkoitus on toimia ensisijaisesti kuulumisten vaihdon kanavana meidän perheenjäsenille, ystäville ja tuttaville. Yritän kirjoittaa tätä kuitenkin niin, että jos joku ulkopuolinenkin eksyy näitä tekstejä lukemaan, hänellekin saattaisi olla meidän kokemuksista jotain hyötyä :-) 

Puolivitsejä (ja ehkä vähän kokonaisiakin) blogin kirjoituksesta on meidän perheessä heitelty jo pidemmän aikaa. Viime kesinä Tirmon terassilla on haudottu useina hiipuvina iltoina tuhansia ja aina vaan tuhansia euroja tuottavan blogin konseptia useammankin Fresitan ja bissen äärellä. Meikäläinen on nuorempana kirjoitellut jos minkäkinlaista. Enimmäkseen jotain esi-blogin tapaista, mitä tuolloinen LiveJournal-palvelu aikoinaan tarjosi. AMK-opintojen myötä luku- ja kirjoitusinto hiipui, häviten lopulta kokonaan. Monen vuoden ajan välttelin kaikkea vapaaehtoisesti luettavaa ja kirjoitettavaa. Lyhyestä virsi kaunis; viime aikoina kuitenkin on alkanut tuntumaan, ettei Instagramin kuvateksti-osio enää riitä.


Vogelbergin valloitus, helmikuu 2015.

Kuten blogin otsikkokin vihjaa, meillä on tänä vuonna paljon juttuja edessä, osa jo takanakin. Tämän vuoden eka proggis oli rahdata mut ja Mörkö tänne Itävaltaan, missä Jopi on oleskellut jo viime vuoden syyskuusta alkaen. Viime vuoden viidenneksi viimeisenä päivänä startattiin KIA kohti Länsisatamaa, josta lautalla Tallinnaan. Sieltä matka jatkui Baltian maiden, Puolan ja Tsekin läpi Itävaltaan. Tuosta reissusta ajattelin laittaa myöhemmin oman postauksen, sisältäen pari vinkkiä Via Balticalla ajamiseen ja kartan lukemiseen :-)

Muita tämän vuoden kohokohtia tulevat varmasti olemaan meidän tuleva koti Suomessa ja siihen liittyvä etä-remontti, pääsiäisloman laskureissu Sloveniaan, road trip-kesäloma, paluumuutto Suomeen, Jopin missio löytää harjoittelupaikka syksyksi, mun opparin kasaus pitkin vuotta sekä valmistuminen vuoden loppuun mennessä. Lisäksi on tarkoitus repiä kaikki ilo irti Itävallasta nähtävyyksineen ja tekemisineen. Näistä kaikista varmasti laitellaan sitten tekstiä ja kuvia tänne blogiin tulemaan.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa päästä lukemaan teidän touhuista siellä! Ja saamaan enemmän tarinaa ottamillesi kuville. Sä osaat kirjottaa hienosti enkä malta odottaa tekstejäsi! =) Loistojuttu Ida!

    VastaaPoista

The stage is yours!