ABOUT

En osaa sanoa, koska matka alkoi. Uusi maa, kulttuuri ja kieli ovat aina viehättäneet. Ehkä se on ollut käynnissä jo synnytyslaitokselta saakka tai sitten vasta ensimmäiseltä Tallinnan risteilyltä ilman vanhempia, kun piti osata itse. Vai olikohan se silloin kun teini-Ida kiipesi perhematkoilla Norjan vuonoilla vain saavuttaakseen kuuluvuuden kännykkässä ja havahtui vasta myöhemmin upeisiin maisemiin?
Vaikeaa sanoa, mutta sen tiedän että matkalla ollaan! Se jatkuu koko ajan. Meikäläinen on elämässään hypännyt vaikka minkälaisiin juniin, toiset ovat vieneet uskomattomiin seikkailuihin ja uusien kokemuksien äärelle, toisten päätepysäkit ovat olleet jo seuraavan kulman takana. Oman elämäni reililippu on aina alle 25-vuotiaiden hintaluokassa, vaikka totuus saattaa olla jotain muuta. Joulukuussa 2014 lähdin rakkaimpieni kanssa kohti Itävaltaa ja Keski-Eurooppaa. Ulkosuomalaisuus, expat-elämä ja vaihto-opinnot ovat tulleet kuluvana vuonna tutuiksi.

Heinäkuussa palatessamme Suomeen on aika purkaa laukut - ainakin hetkeksi. Sosiaalialan opinnot ovat viimeistelyä vailla ja ensimmäinen oma kotimme on valmistumassa. Kotikaupungissani Porvoossa minut löytää yleensä keskustan kahviloista haaveilemasta ja kesäisin saaristosta. Viihdyn luonnossa ja minut saa aina lenkkiseuraksi metsäpolulle. Yksin harvoin joudun lähtemään, kun hihnan toisessa päässä on aikaisista senioripäivistään nauttiva labradorinnoutaja.


Blogissa meikämimmille mieluisampaa on olla kameran takana. Hitaasti, mutta varmasti opettelen valokuvauksen saloihin. Linssin etupuolella pyörii koiran lisäksi poikaystäväni ja reissukaverini, joka on matkailijana meikäläistä huomattavasti kokeneempi. Tämän hepun seurassa sattuu ja tapahtuu aina! Yhdessä haaveilemme isosti ja reissullamme koira kulkee mukana mahdollisuuksien mukaan. Pyrin huomioimaan tämän kirjoituksissani; itseäni kiinnostaa missä ja miten voi lemmikin kanssa matkailla.

Koska seuraava juna lähtee?