7.5.2015

Custom Made - FOR ME!

Hihii, tänään autotallin nurkassa sijaitsevaa, tyhjää kissanhiekkalaatikkoa muistuttavaan postilaatikkoomme oli kopsahtanut kauan kaivattu paketti, jonka vuokraemäntämme ja naapurimme oli mukavasti jättänyt meidän oven taakse hakiessaan koko talon postit heti aamutuimaan. 


Paketti oli putkahtanut mulle Yhdysvalloista. Olen jo parisen viikkoa venaillut sitä kuin kuuta nousevaa! Mitä sieltä paljastuukaan?Saanko esitellä; uusi kameran kaulahihna! Bongasin Etsystä tuon RSVPhandcrafted-merkin, joka valmistaa erilaisia nahkatuotteita. Brändiltä löytyy paljon valikoimaa, joita muokataan tarpeen mukaan asiakkaalle sopiviksi. Tämä itselle tilaamani hihna on omien mittojen mukaan tehty - eikä siitä veloittettu penniäkään enempää kuin tuotteen standardimitasta! Loistopalvelua!Upeinta tässä itselleni tilaamassa hihnassa on tuo name tag, johon siis saa omien toiveiden mukaisesti pyytää nimikirjaimet tai nimen. Hihnan nahan ja name tagin värit saa valita itse tarjolla olevasta väripaletista. Itse päädyin Med. Brown ja Navy Bluen yhdistelmään. Mielestäni hihnan väri istuu nätisti kameraan jo aiemmin hankittuihin nahkakoteloon ja linssinsuojukseen, ne ovat Olympuksen omaa tuotantoa. Palvelusta ja tuotteesta annan arvosanaksi 10+, brändin takana häärivä Daniel on superystävällinen ja huolehtii tilauksen yksityiskohdista loppuun saakka.

Nyt taas materialismi on päässyt tässäkin huushollissa kukoistamaan ja meikämimmi saa ylpeydellä kantaa kameraa mukana.

2 kommenttia:

  1. Pitäisikö tutkia asiaa? Minäkin olen investoinut PEN-kameraani tuollaisen nahkaisen objektiivinsuojan jo, joten voisihan sitä jatkaa, varustelua. Tosin tuo objektiivinsuoja tuli hankittua siksi, että se muovinen hävisi jo ekalla reissulla uuden kameran kanssa ja tarvitsin siis mielestäni sellaisen, jonka saa turvanarulla kiinni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se PENin mukana tuleva hihna on melko lyhyt, tai siis minun makuuni on. Juuri huomasin, että Olympukselta saa taas heidän omanakin tuotteena tuollaisen nahkaisen ja pitkän hihnan, heiltä oli tässä välissä kyseinen tuote loppuunmyyty. Tosin se on melko paljon kalliimpi kuin tilatessa esim. Etsyn kautta. Se objektiivisuoja on mielestäni ihan huippu juuri sen narukiinnityksen vuoksi!

      Poista

The stage is yours!