20.5.2015

Straight ahead Captain!

Tämä viikko alkanut tiiviisti opiskeluiden parissa, vielä pitäisi viimeiset puristukset saattaa loppuun ennen kuin lomakausi Suomessa pärähtää päälle. Meillä heittää kesän suunnitelmat jälleen kerran häränpyllyä, kun uusia yllättäviä työmahdollisuuksia tarjoutui. Katsotaan nyt, missä meidän jengi viettää heinäkuuta.Suomessa kämpän remppahommat ovat alkaneet täydellä tohinalla. Ollaan mamman kanssa pidetty puhelin- ja skypekonferensseja niin kotoa kuin suoraan kaupoilta käsin. Sanotaanko, että on melko mielenkiintoista valita materiaaleja puhelimessa - saa nähdä miltä etä-rempattu koti näyttää. Onneksi mulla ja mammalla menee hyvin jutut yksiin. Epäilen välillä ettei meidän välisistä keskusteluista ja asioiden tarkoitusperistä saisi juuri kukaan ulkopuolinen mitään selkoa. Ylemmässä kuvassa katsaus asunnon eteistilaan ja osaan keittiötä. Vielä saa hetken odottaa, ennen kuin tuolla keitellään aamuisin kaurapuuroa. Alemassa kuvassa portaikon paikka olohuoneesta alakertaan.

Blogissa on puhaltaneet muutoksen, tai pikemminkin kehityksen tuulet. Uudet ABOUT- ja FOLLOW-sivut ovat löytäneet paikkansa yläpalkista, olkaa hyvä ja tutustukaa :) Kaikki ei ole suinkaan vielä tässä, jatkuvasti kehittyvät it-taitoni lupaavat blogiin muutoksia lisää myöhemminkin! Sivupalkkiin on ilmestynyt Instagram-ikkuna, jonka kanssa olen hieman joutunut tappelemaan ja se aina välillä häviääkin näkyvistä. Instagramissa meikäläistä voi seurata tunnuksella @idaloveslife. Jos sen näkyvyydessä tai toiminnassa on jotain häikkää niin heittäkää kommentilla. Olen käynyt myös lisäämässä blogini tuonne nyt niin kohistulle Blogipolulle. Sen käyttö on meikäläisellä vielä vähän hukassa, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa...

Tänään alkuillasta karautan Kialla Vienna International Airportille, jonna ihana ystäväni E laskeutuu. Hänen kanssaan suunnataan Wienin yöhön ja huomenna pörräillään kaupungilla. Itselläkin vielä niin monta paikkaa näkemättä tuosta historiallisesta kaupungista, toivottavasti nyt viisuviikonloppuna asia korjaantuu. Loput viisuvieraat noukitaan kyytiin huomisiltana ja viikonlopun suunnitelma on yksinkertaisesti vain pitää hauskaa. En niinkään välitä itse laulukilpailusta, mutta tuntuu mielenkiintoiselta päästä näkemään ne hulinat ihan livenä. Takavuosina Helsingin toimittaessa viisukaupungin virkaa onnistuin missamaan kyseiset bailut täysin. Ensi viikon alusta pyörähdetään E:n kanssa myös Salzkammergutin alueella ja torstaina lähdetäänkin jo Saksaan oman porukan kanssa. Jos jollain on vinkkejä Münchenin tai Landshutin lähistölle niin kertokaa ihmeessä :) Kaikki tiedonmuruset otetaan vastaan!

4 kommenttia:

 1. Euroviisut laittaa kyllä koko Wienin sekaisin ja musta viisuhulinaa on tosi kiva seurata :) meinaatteko mennä siis paikan päälle katsomaan vai vaan public viewing? Mä olin eilen livenä katsomassa ja tää maailma on näköjään niin pieni et mun kaveri, kenen kanssa siel olin, on sun poikaystävän luokalla Kremsissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, oli varmaan aika huikee kokemus! Harmi että Suomi tippu, ois ollu niin kiva kannustaa omaa "joukkuetta" :D Ei meillä oo lippuja, ajateltiin just pyörii kaupungilla ja sit launtaina ehkä uskaltaudutaan sinne Eurovision Villageen seuraamaan loppuhuipennusta :) Hahah, no on tosiaan pieni paikka!

   Poista
 2. Huhhuh miltä tuo asunto näyttää, aika pelottavalta näin ei-remppavelhon mielestä. :D Mä olen käynyt Münchenissa pelkästään hyvin nopealla visiitillä, ja silloin vietettiin paljon aikaa istuskellen auringossa olutterasseilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi siellä pari remppamiestä huitoo kesän ajan, heinä-elokuussa pitäisi päästä muuttamaan :) Münchenissa mekin ajateltiin nauttia oluet jos toisetkin, toivottavasti säät suosii. Pitää TripAdvisorista ja CreateTripsistä kaivella jotain kiinnostavia paikkoja ja nähtävyyksiä.

   Poista

The stage is yours!