29.4.2015

Elämäni ensimmäinen Hannu Hanhi-hetki

... Eli HHH! Tiedättekö tai tunnetteko niitä tyyppejä, jotka mihin tahansa arvontaan tai kilpailuun osallistuessaan voittavat? I mean, like EVERY single time. Tai ainakin siltä se tuntuu.

Oli sitten kyseessä jonninjoutava netin mainoskilpailu sisustuslehden sivuilla, fb-arvonta, supermarketin ruokaralli, messuarpajaiset, sukulaisten kesken pilkkikilpailut mökillä, paikallislehden valokuvauskilpailu, radion kuunteluohjelma, illanvietossa tietokilpailut kavereiden kesken, satunnainen markkakoneen syöttäminen, lastenkutsuilla onginta tai oikeastaan kaikki, mitä tai missä vain voi voittaa ilman suurempia tuskailuja. Meikäläisellä on tälläisiä lähipiirissä ihan parikin kappaletta. Joka kerta heitä tavatessaan he sattuvat ohimennen mainitsemaan, että tulipa taas nykästyä jostain ilmaset festari- tai Stanley Cup(!!!)-liput. Kuuntelet vieressä tyynesti nyökkäillen ja neutraalisti ihastellen, "oho, vau", "onpa makee juttu" jne. Kuitenkin pääsi sisällä pikkuminäsi hyppii tasajalkaa ja alentuu nelivuotiaan marinan tasolle "mäki haluu-uu-uun!". Pidät kuitenkin cooliutesi ja hymyilet onnitellen vielä kerran.

Mutta sitten tulee se EKA KERTA ja et voi muuta kuin pomppia sängyllä ja tuulettaa villisti kolmen tähden hotellihuoneessasi Slovenian rannikolla. True story! Näin kävi meikämimmille ja voin kertoa, että it felt like a thousand free balloons! Olin aivan pähkinöinä voitokasta meiliä lukiessani ja nukkumaanmeno myöhästyi sinä iltana reilusti - Jopi oli myös voittanut juuri aiemmin casinolta 150€ ruletista. Pitihän sitä juhlistaa!

Ai mitä voitin? No tälläisen!

Siis kyllä! Osallistuin ensimmäistä kertaa blogiarvontaan eläissäni ja heti ns. hauki haukkasi! Oon niin iloinen ja ylpee - jo vain siksi että ensi kerralla (sitten joskus) perhepäivälliselle istuessani voin vetää ässän hihasta ja hiljentää kaikki. Globe Called Home -blogissa Jenni arpoi Gollan laukun ja näin tilaisuuteni osallistua, vaikka samaan aikaan ajattelin että "nää on taas näitä". Blogi-urani ei ole pitkä ja ajattelin (ja ajattelen edelleen!) näiden juttujen kuuluvan skeneen. Mutta oi sitä onnentunnetta kun luin saamani voittoviestin! Ihanaa! Ja asiat järjestyivät niinkin upeasti että laukku tuli tänne Itävaltaan ja sain sen heti käyttööni. Blogipostauksen arvonnan voitosta voi käydä lukemassa täällä. Tuhannet kiitokset Onnettarelle - this might have been my only time under the lucky stars! Toivottavasti kuvia on nyt riittävästi, lähetän niitä lisää mielelläni esim. sähköpostitse kaikille halukkaille. Anyone?

Tämä postaus sisältää ylenmääräistä liioittelua, sarkasmia ja keinotekoista kateutta. Todellisuudessa kirjottaja on iloinen muiden puolesta ja nauttii omista onnenkantamoisistaan täysin rinnoin :)

8 kommenttia:

 1. Näyttää kätevältä laukulta :) Onnea voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos Elina! Laukku on osoittautunut oikein käteväksi. Oon aina ollut sellanen vähintään kolmen eri kassinyssykän kanssa puljaaja kun lähtee jonnekkin; nyt saa onneksi edes kaikki opiskelu- ja duunitjutut samaan kassiin turvallisesti. Aiemmin joskus padi ollut mukana pelkkään villahuiviin kiedottuna :D

   Poista
 2. Onnea voitosta!
  Minulle ensimmäinen voitto osui jo joskus 60-luvulla kun taisi olla elokuvan Sound of Music ensi-iltaan liittyen arvottiin iso täytekakku, jonka minä sitten voitin! Saatiin ylimääräiset synttärijuhlat sitten tuon kakun tiimoilta. Mutta yllättävän hyvin se on siis jäänyt mieleen - jotain (pientä) olen joskus sittemminkin voittanut, mutta en mitään isompaa, eivätkä ne ole näin hyvin jääneet mieleen kuin tuo ensimmäinen voitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa että muistot kantaa vielä niinkin kaukaa - kertoo siis siitä että voitto on aina voitto vaikka voissa paistaisi! Luulenpa, että tämä jää mieleen pitkäksi aikaa, ehkäpä yhtä pitkäksi aikaa kuin sinullakin.

   Poista
 3. Onnea, onnea! Täällä toinen joka ei koskaan voita mitään... Juuri vähän aikaa sitten tosin voitin blogikilpailusta myöskin liput PING Helsinki -tapahtumaan, mutta muuten on ollut aika hiljaista. Ja mä vieläpä iltojeni tylsinä hetkinä täyttelen kaikkia mahdollisia kilpailukaavakkeita netissä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PING-liput VAU! Mä silloin sitä tsiigailin jostain netistä ja mietin että oispa mielenkiintoista tietää kunnolla mikä tää juttu on :) Ehkäpä mäkin aloitan nyt tän osallistumisen ahkerammin. Tai siis itseasiassa ilmoitin jo mun kaverin yhteen sisustusarvontaan :D Haha, kai se niinkin toimii!

   Poista
 4. Ai sulleko toi laukku nyt menikin! Onneksi olkoon :D Mie oon ite just tuollainen ärsyttävä, joka voittaa ihan vahingossa lentolippuja ja matkoja ja reppuja ja paketillisia fanipaloja kotiin kannettuna. Mutta pakko kyl myöntää ettei oo hetkeen tullu suuria onnenkantamoisia kilpailujen saralla. Ehkä niitä ei sitten vaan ole ollut tarpeeksi :D
  Kiva kun seurasit bloglovinissa niin löysin sunkin blogiin ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan ja kiitos :) Meikämimmin maailmassa kaikki jotka voittaa lentolippuja, lasketaan Leidi Fortunan lemmikkilapsiksi :D Itse en vielä kuulu niihin, mutta ehkäpä joskus! Toisaalta fanipalat kotiin kannettuina kuulostaa myös hieman vaaralliselta... Ainakin jos niitä voittaa useasti.

   Poista

The stage is yours!