6.3.2015

Kuulumisia ja lomasuunnitelmia

Moi ja terkut keväisestä Kremsistä! Täällä on tällä viikolla kelit suosineet ja ensi viikoksikin on luvattu jo todella lämmintä. Oon pari kertaa uskaltanut käyttää jo uutta kevättakkia, joka ei ainakaan ole turhan paksu. Kuosi sitäkin ihanampi... Täytyy yrittää rykästä siitä vaikka kuva Instagramiin. 

Alkuviikosta kävi Skype-linjat ja Finskin kotisivut kuumina, kun ensimmäiset lomalletulijat ilmoittivat päivämääristään. Sitten toinen ja lopulta kolmannetkin laittelivat jo alustavia matkapäiviä, mahtavaa! Oon niin innoissani että tulee vieraita ja pääsee vähän reissamaan sekä vaihtamaan kuulumisia ihan kunnolla. Olen ikävöinyt tosi paljon mun ystäviä, jotenkin puuduttaa tuo ainainen Whatsappi ja Skypettely... Kaipaan ajeluja, viini-iltoja, hömpöttelyä, leffareissuja ja ihan kaikkea mitä me nyt yleensä tehdään. Onneksi ne ihanat on kuitenkin siellä ja tiedän, että kaikki on kunnossa, vaikkei ihan koko ajan ollakkaan yhteyksissä. Mutta tosiaan, täällä sen huomaa, että ystävät on elämän suola. Suukkoja kamuille!


Mutta itse asiaan; pääsiäislomaa pukkaa!


OH YES I DID! Meikäläiseltä loppuu harjoittelu juuri ennen pyhiä ja Jopillakin on siinä sopivasti lomaa. Mun mamma ja poikkiksensa lentävät tänne 30.päivä ja siitä lähdetään sitten. Minne? No sitä ei vielä tiedetä, mutta jonnekkin. Mammalla oli Bratislava toivomuslistalla, muut tahtoo laskee. Itse toivon myös jonkunnäköistä patikointireissua, päivähaikkia tms. Reissupäiviä on kuitenkin 11, joten eiköhän ihan kaikkea mitä halutaan, ehditään tehdä. Tarkoitus on pakata kamat kaaraan ja lähteä ajelemaan. Todennäköisesti tässä välissä tulee vielä näitä, minne tahtoo mennä... Tai siis onhan niitä jo; Dachstein, Hallstatt, Grüner See, Salzkammergutin alue yms... No okei, on mulla jo lista kirjoitettuna. Seuraava vaihe on, että alan täppäilemään niitä tuohon Itävallan karttaan. Laskemaan mennään todennäköisesti myös Slovenian puolelle. 

Tänään käytiin ostamassa autoon magneettitelineet suksille, kun lomailijat tuovat omansa Suomesta mukanaan. Meillä ei oo Jopin kanssa täällä laskuvälineitä ollenkaan mukana, joulukuussa kun tuota muuttokamaa oli jo tarpeeksi. Aprikoitiin, että selvitään helpommin vuokraamalla. Laskuvaatteet tuli kuitenkin matkaan. 

Eniten odotan kuitekin sitä LOMAFIILISTÄ. Täällä nää viikot nyt alkuvuodesta ovat kuluneet haipakkaa työharjoittelussa ja tutkimusmatkailu on jäänyt meidän kummankin mielestä liian vähälle. Edes Wienissä ei olla sillälailla vietetty aikaa ja heittäydytty ihan turisteiksi. Nyt ei jotenkin yhtään tee mieli mennä sinne viikonloppuna, kun jo koko viikon on ajanut motaria edestakas about 10 tuntia yhteensä. Olen päättänyt, että sitten myöhemmin keväämmällä, kun on jo kunnolla lämmin, voi lähteä kaupunkiin perehtymään seikkaperäisemmin. Nyt on tullut hoidettua vain asioita ja töissä muksujen kanssa ollaan pyöritty parissa näyttelyssä ja museoissa. 

Ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille, mä lähden kaivaman sitä Euroopan tiekartastoa jostain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

The stage is yours!